Collectie

Collectie

Er zitten vier collecties in een jaar. Elk jaargetijde heeft zo zijn eigen charme en daar hoort uiteraard ook een gepast outfit bij. Wij presenteren onze collectie dan ook elke keer weer met trots op bijna 350 vierkante meter, in de hoop dat wij uw modehart weer sneller doen laten kloppen.

In de afgelopen jaren zijn er enkele nieuwe merken bij gekomen die wij met zorg hebben uitgekozen. Zo hebben wij onlangs ook Only, Petrol en Park Lane aan onze collectie toegevoegd.

Met een breed scala van ruim 25 merken bieden wij voor elk wat wils. Elke stijl is bij ons te vinden en met een beetje persoonlijke ‘mix and match’ en advies van onze dames is het perfecte outfit zo geshopt. En mocht een kledingstuk te lang of te ruim zijn dan laten wij deze, tegen een kleine vergoeding, vermaken bij onze coupeuse.

Uiteraard staat de koffie en thee altijd voor u klaar in de koffiecorner. Hier vindt u ook ons kinderhoekje waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken terwijl u met een gerust hart door de rekken kunt snuffelen.